Цей рецепт крабового салату з рисом – ідеальний вибір для святкового столу або сімейного обіду. Завдяки поєднанню свіжих овочів, ніжного крабового м’яса та ароматного вареного рису цей салат стане справжньою окрасою будь-якого заходу.
Інгредієнти:
Приготування:
Рис відварити в великій кількості підсоленої води протягом 10-12 хвилин до м’якості. Під час варіння періодично помішувати. Готовий варений рис відкинути на сито і ретельно промити холодною проточною водою. Воду повністю стиснути та залишити рис до повного охолодження. Яйця відварити вкрутню. Очистити від шкаралупи та нарізати на маленькі кубики. Огірки нарізати дрібними кубиками. Розморожені крабові палички нарізати дрібними кубиками. У глибокій мисці поєднати рис, яйця, крабові палички, огірки, консервовану кукурудзу, сметану, майонез, сіль і ретельно перемішати.
Українська ведуча та акторка Даша Малахова відверто висловилася щодо мовного питання, яке, за її словами,…
Українська ведуча Маша Єфросиніна відверто розповіла про свого чоловіка Тимура Хромаєва, який нині служить у…
Салат «Принц» — ситна та ароматна страва з ніжною текстурою і виразним смаком, який досягається…
Соковиті та пікантні биті огірки — легка закуска з насиченим ароматом і цікавим смаком. Простий…
Люля-кебаб із курки — ароматна і соковита страва з приємною текстурою. Готується з доступних інгредієнтів…
Український співак Макс Барських презентував новий кліп на пісню "Я вже не ти". Ця відеоробота…