Катлама — це смажений хліб, який зазвичай готують на сковороді. Ця страва популярна в кухні країн Середньої Азії. Вона виходить хрусткою ззовні та м’якою всередині. Завдяки простоті приготування, катлама стане відмінним доповненням до будь-якої страви або самостійним перекусом.
Інгредієнти:
Приготування:
Розчиніть сіль у теплій воді. У мисці змішайте борошно, яйце, половину рослинної олії та підсолену воду. Замісіть тісто. Накрийте тісто і дайте йому відпочити протягом 30 хвилин, змастивши залишками рослинної олії. Розкочуйте тісто тонким шаром завтовшки 1-2 мм за допомогою довгої тонкої качалки. Змастіть тісто розтопленим маргарином і скрутіть його в щільний рулет. Наріжте рулет на шматочки шириною 7 см. Трохи посипте стіл і качалку борошном. Розкочуйте кожен шматочок тіста в круглий пласт завтовшки 2 мм і діаметром приблизно 22 см. Складіть коржі один на одного. Налийте трохи рослинної олії в сковороду з товстим дном і розігрійте її. Покладіть розкачаний корж на сковороду, накрийте кришкою та обсмажте з кожного боку по 3-5 хвилин до золотистого кольору.
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…
Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…