Це ідеальне яблучне печиво – це справжні ласощі для всієї родини. Запах яблук та ванілі наповнить вашу кухню теплом та затишком. Цей рецепт простий у виготовленні, але результат перевершить всі очікування.
Інгредієнти:
Приготування:
Яйця добре розтерти з цукром та ванільним екстрактом. Додати розтоплене масло. Добре перемішати. Процідити борошно з розпушувачем та поступово ввести в тісто. Яблука очистити від шкірки, нарізати дуже малими кубиками та додати в тісто. Перемішати. Вистелити пергамент для випічки. За допомогою ложки викладати тісто, залишаючи проміжки, оскільки печиво трохи збільшиться в розмірах. Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці близько 12 хвилин, до золотистого кольору. Охолодити на решітці.
Охолоджене печиво посипати цукровою пудрою, за бажанням.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…