Нове

Смачний рецепт ідеального яблучного печива

Це ідеальне яблучне печиво – це справжні ласощі для всієї родини. Запах яблук та ванілі наповнить вашу кухню теплом та затишком. Цей рецепт простий у виготовленні, але результат перевершить всі очікування.

Інгредієнти:

  • Цукор – 120 г
  • Яйце – 4 шт
  • Вершкове масло – 200 г
  • Борошно – 500 г
  • Розпушувач тіста – 10 г
  • Ванільний цукор – 1 пакетик
  • Яблуко – 4 шт
  • Цукрова пудра – для посипки

Приготування:

Яйця добре розтерти з цукром та ванільним екстрактом. Додати розтоплене масло. Добре перемішати. Процідити борошно з розпушувачем та поступово ввести в тісто. Яблука очистити від шкірки, нарізати дуже малими кубиками та додати в тісто. Перемішати. Вистелити пергамент для випічки. За допомогою ложки викладати тісто, залишаючи проміжки, оскільки печиво трохи збільшиться в розмірах. Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці близько 12 хвилин, до золотистого кольору. Охолодити на решітці.
Охолоджене печиво посипати цукровою пудрою, за бажанням.

Нове

Популярне