Цей рецепт грушевого клафуті – це чудова можливість зануритися у світ французької кухні прямо вдома. Суцільний блиск груш і ніжність клафуті не залишать байдужим жодного гурмана. Ця страва прекрасно підійде як для святкового застілля, так і для звичайного сімейного обіду.
Інгредієнти:
Приготування:
В чашу з яйцем додати цукор, сіль, ванільний цукор і збити міксером до повного розчинення цукру. Додати борошно і перемішати. Налити в місткість молоко, розтоплене вершкове масло і перемішати. Розрізати груші на невеликі часточки. Форму змастити вершковим маслом, присипати цукром і виложити груші, залити тістом. Відправити в духовку на 40 хвилин.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…