Цей рецепт грушевого клафуті – це чудова можливість зануритися у світ французької кухні прямо вдома. Суцільний блиск груш і ніжність клафуті не залишать байдужим жодного гурмана. Ця страва прекрасно підійде як для святкового застілля, так і для звичайного сімейного обіду.
Інгредієнти:
- Груша – 200 г
- Яйце – 3 шт
- Борошно – 100 г
- Молоко – 200 мл
- Вершкове масло – 30 г
- Сіль – щіпка
- Ванільний цукор – 1 ч. л
Приготування:
В чашу з яйцем додати цукор, сіль, ванільний цукор і збити міксером до повного розчинення цукру. Додати борошно і перемішати. Налити в місткість молоко, розтоплене вершкове масло і перемішати. Розрізати груші на невеликі часточки. Форму змастити вершковим маслом, присипати цукром і виложити груші, залити тістом. Відправити в духовку на 40 хвилин.