Голубці – це класична страва, яка принесе вам радість і затишок у будь-який час року. Ця страва не лише смачна, але й додає вам енергії та позитивного настрою. Завдяки поєднанню соковитої капусти, ароматного фаршу та ніжного смаку соусу, голубці стануть відмінним вибором для вашого сімейного обіду або вечері.
Інгредієнти:
Приготування:
У каструлю налити воду та довести до кипіння. Вирізати у капусти кочережку, намагаючись не пошкодити качан. Відправити капусту у каструлю з киплячою водою та варити 10 хв. Моркву натерти на великій терці. Лук, кріп дрібно нарізати. У глибоку сковороду або казан налити рослинну олію, обсмажити цибулю та моркву до золотистого кольору. У яловичий фарш додати 2 ст. л обсмаження, рис, кріп, сіль, перець і перемішати. На кожен листок капусти виложити 1-2 столові ложки фаршу. В окремому посуді ретельно змішати воду, томатну пасту, сметану, сіль та перець. На залишене обсмаження перекласти голубці, зверху залити соусом і варити під кришкою 30-40 хвилин.
Український комік та зірка шоу "Ліга сміху" Віктор Розовий, який навесні цього року отримав важке…
Українська продюсерка Олена Мозгова пригадала важкі моменти з життя своєї родини та показала, якою була…
Маринована морква — це легка та швидка закуска, яка прекрасно підходить до будь-якої страви. Свіжий…
Фаршировані шампіньйони — це смачна та проста закуска, яка чудово підходить для святкових столів або…
Свині котлети — це класичне блюдо, яке завжди залишається актуальним завдяки своїй ситності та простоті…
Українська психологиня Наталія Холоденко порадувала своїх підписників сімейним контентом, поділившись зворушливими моментами з дітьми. Відомо,…