Голубці – це класична страва, яка принесе вам радість і затишок у будь-який час року. Ця страва не лише смачна, але й додає вам енергії та позитивного настрою. Завдяки поєднанню соковитої капусти, ароматного фаршу та ніжного смаку соусу, голубці стануть відмінним вибором для вашого сімейного обіду або вечері.
Інгредієнти:
Приготування:
У каструлю налити воду та довести до кипіння. Вирізати у капусти кочережку, намагаючись не пошкодити качан. Відправити капусту у каструлю з киплячою водою та варити 10 хв. Моркву натерти на великій терці. Лук, кріп дрібно нарізати. У глибоку сковороду або казан налити рослинну олію, обсмажити цибулю та моркву до золотистого кольору. У яловичий фарш додати 2 ст. л обсмаження, рис, кріп, сіль, перець і перемішати. На кожен листок капусти виложити 1-2 столові ложки фаршу. В окремому посуді ретельно змішати воду, томатну пасту, сметану, сіль та перець. На залишене обсмаження перекласти голубці, зверху залити соусом і варити під кришкою 30-40 хвилин.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…