Цей рецепт стане прекрасним варіантом для тих, хто шукає смачну, але легку страву для сімейного обіду або вечері. Філе індички, приготоване в духовці з йогуртом і гірчицею, надається ніжності та аромату, а маринад додає смаку, роблячи страву соковитою та смачною.
Інгредієнти:
Приготування:
Тертий сир змішайте з йогуртом, гірчицею та роздавленим часником. Додайте сіль і перець до свого смаку. Залийте отриманий маринад філе індички. Поставте в холодильник на 1 годину. Розігрійте духовку до 180 °C. Змастіть дно форми для запікання олією. Викладіть філе індички в форму. Покрийте залишками маринаду. Готуйте приблизно 45 хвилин до золотистого кольору.
Українська співачка KOLA відсвяткувала свій день народження масштабним концертом у київському "Палаці спорту" 19 жовтня.…
Скандально відома українська співачка Таїсія Повалій, яка зрадницьки переїхала до Росії, поділилася враженнями від життя…
Ароматний і зігрівальний напій — какао з пряним імбиром та мускатним горіхом. Ідеальний для холодних…
Цей легкий овочевий салат з бринзою — ідеальний вибір для швидкого перекусу або легкого обіду.…
Кокосово-мигдальне печиво — легкий десерт із насиченим ароматом кокосу і мигдалю, що тане в роті.…
Українська ведуча та акторка Даша Малахова відверто висловилася щодо мовного питання, яке, за її словами,…