Ачма – це східний десерт, який здивує вас своєю ніжністю та неперевершеним смаком. Цей рецепт поєднує в собі ніжний м’який сир і солодку соломку, що робить його ідеальним вибором для будь-якої вечері або особливого заходу.
Інгредієнти:
Приготування:
Натерти сир на великій терці, додати до м’якого сиру, підсолити та добре перемішати. Нарізати лаваш на однакові за розміром шари. Покласти перший лист лаваша на глибоку пекарську форму і змастити кефіром. Виложити начинку з м’якого і звичайного сиру. Наступний шар лаваша змочити в кефірі, обережно перенести на форму. Знову виложити начинку, потім знову змочений в кефірі лаваш. Останнім шаром повинен бути лаваш. Посипати зверху натертим сиром і дрібно нарізаним укропом. Відправити в духовку на 30-35 хвилин при температурі 180 градусів.
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…
Український співак MELOVIN заінтригував своїх шанувальників несподіваним зізнанням, яке викликало чимало питань та припущень. 21…
Грушевий торт з лимонним кремом — це ідеальний десерт для поціновувачів ніжної текстури та легких…
Пряне імбирне печиво — це чудовий варіант для зимових свят, наповнений ароматами спецій і солодкого…
Плов — це смачна та ситна страва, яка вразить своєю ароматністю і збалансованим смаком. Завдяки…
Українська акторка Наталка Денисенко відверто висловилася щодо тих колег, які зрадили Україну під час війни,…