Це дуже просто і швидко, продукти найдоступніші та багатьма улюблені. Ідеальний винахід для тих, у кого постійно не вистачає часу на приготування смачної випічки.
Інгредієнти:
Для заливання:
Приготування:
Приготуємо начинку: свіжу капусту нашаткуємо соломкою, цибулину наріжемо кубиками, моркву натріть на великій тертці, свіжий помідор наріжемо кубиками.
На сковороду наливаємо олію, обсмажуємо цибулю до напівпрозорості, додаємо моркву, тушкуємо приблизно 1 хвилину і додаємо помідор, тушкуємо пару хвилин все разом.
Додаємо капусту, перемішуємо, як капуста зменшиться в обсязі смажимо під кришкою до готовності іноді перемішуючи, приблизно 8-10 хвилин. Готову капусту солимо, додаємо чорний мелений перець, перемішуємо і знімаємо з вогню, дамо охолонути.
Цим часом приготуємо заливку: у миску розбиваємо яйця, вливаємо молоко, додаємо сметану, сіль, чорний перець, перемішуємо.
Беремо лаваш, розподіляємо капусту та загортаємо в рулет
Розрізаємо на шайби шириною 3 см. Беремо форму, змащуємо вершковим маслом, кладемо шайби, заливаємо заливкою, ставимо в розігріту духовку, готуємо при 200 градусах 35-40 хвилин до готовності.
За бажанням за 10-15 хвилин до готовності посипаємо тертим сиром. Виходить дуже смачно навіть без м’яса.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…