Це дуже просто і швидко, продукти найдоступніші та багатьма улюблені. Ідеальний винахід для тих, у кого постійно не вистачає часу на приготування смачної випічки.
Інгредієнти:
Для заливання:
Приготування:
Приготуємо начинку: свіжу капусту нашаткуємо соломкою, цибулину наріжемо кубиками, моркву натріть на великій тертці, свіжий помідор наріжемо кубиками.
На сковороду наливаємо олію, обсмажуємо цибулю до напівпрозорості, додаємо моркву, тушкуємо приблизно 1 хвилину і додаємо помідор, тушкуємо пару хвилин все разом.
Додаємо капусту, перемішуємо, як капуста зменшиться в обсязі смажимо під кришкою до готовності іноді перемішуючи, приблизно 8-10 хвилин. Готову капусту солимо, додаємо чорний мелений перець, перемішуємо і знімаємо з вогню, дамо охолонути.
Цим часом приготуємо заливку: у миску розбиваємо яйця, вливаємо молоко, додаємо сметану, сіль, чорний перець, перемішуємо.
Беремо лаваш, розподіляємо капусту та загортаємо в рулет
Розрізаємо на шайби шириною 3 см. Беремо форму, змащуємо вершковим маслом, кладемо шайби, заливаємо заливкою, ставимо в розігріту духовку, готуємо при 200 градусах 35-40 хвилин до готовності.
За бажанням за 10-15 хвилин до готовності посипаємо тертим сиром. Виходить дуже смачно навіть без м’яса.
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…