Пиріг з грибами – це чудовий варіант смачної та ароматної випічки, яка підходить для будь-якої нагоди. Він поєднує в собі ніжне тісто та соковиту начинку з грибів, що робить його надзвичайно апетитним. Цей пиріг легко приготувати, а результат обов’язково порадує ваших близьких.
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування:
Наріжте шампіньйони середніми шматочками. Обсмажуйте їх на сковороді з олією 5–7 хвилин. Додайте нарізану півкільцями цибулю до грибів і готуйте ще стільки ж часу. Посоліть, поперчіть і залиште начинку охолоджуватися. У мисці збийте яйця з сіллю та молоком. Додайте олію і добре перемішайте. Додайте борошно з розпушувачем і ретельно розмішайте, щоб не було грудочок. Змастіть форму для випікання олією та вилийте половину тіста. Рівномірно розподіліть зверху грибну начинку, а потім залийте рештою тіста. Випікайте пиріг приблизно 40 хвилин при температурі 180 °С.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…