Сьогодні готуємо простий і дуже смачний пиріг із сиром та ягодами. Ми не витрачатимемо час на замішування тіста і просто візьмемо готове листкове тісто. Ягоди для пирога можна взяти будь-які. У мене чорна смородина. Вона добре поєднується з ванільно-сирною основою. Відкриті пироги зі сметанною та сирною заливкою завжди дуже красиво виглядають.
Інгредієнти:
Приготування:
Тісто розморожуємо згідно з інструкцією.
Форму застелаємо пергаментом і змащуємо олією. Для пирога добре підходить форма невеликого діаметру (близько 20 см) та з високими бортиками.
Тісто розкочуємо качалкою.
З більшої кількості тіста робимо основу, а з меншої – борти.
У блендері або подрібнювачі змішуємо цукор, сир, сметану, ванілін та 2 яйця.
У рідку масу додаємо 1 ст.л. крохмалю і все перемішуємо. Заливку відставляємо убік.
Ягоди миємо та обсушуємо. Чисті ягоди обвалюємо в 1 ст.л. крохмалю. Це робиться для того, щоб ягоди не осіли на дно заливки, а навпаки, рівномірно розподілилися. Кілька ягід не посипаємо крохмалем.
У форму заливаємо сирну заливку та викладаємо ягоди. Бортики загинаємо до центру та краї змащуємо жовтком. Пиріг випікаємо 30-35 хвилин в розігрітій духовці до 180С.
Готовий пиріг звільняємо з форми після повного остигання. За час остигання начинка трохи стане щільною та осяде.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…