Прованський суп із помідорів — це яскрава страва з неповторним смаком та ароматом середземноморської кухні. Він ідеально підходить для літнього обіду або вечері, адже його основним інгредієнтом є стиглі помідори, які надають супу насичений колір та свіжий смак. Завдяки додаванню базилікового песто, суп набуває особливого пряного аромату, який гармонійно поєднується з легким пікантним відтінком від перцю та ніжним присмаком часнику.
Інгредієнти:
Приготування:
Наріжте цибулю дрібними кубиками. Часник пропустіть через прес. Помідори очищуємо від насіння та подрібніть. У каструлі розігрійте олію на середньому вогні. Додайте цибулю і пасеруйте її протягом 5–6 хвилин до золотистого кольору. Додайте гострий перець та цукор, помішуйте ще хвилину. Потім додайте помідори та часник, готуйте суміш протягом 5–6 хвилин. Додайте рис у каструлю, залийте все гарячим овочевим бульйоном і посоліть до свого смаку. Доведіть суп до кипіння і варіть на помірному вогні приблизно 20 хвилин, поки рис не стане м’яким. Зніміть суп з вогню, додайте песто і збийте його за допомогою занурювального блендера до однорідної кремової консистенції.
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…