Полуничний кекс – це десерт, який поєднує в собі ніжність тіста та свіжість ягоди. Ідеально підходить для сімейних посиденьок або як швидка випічка для гостей, цей кекс порадує вас простотою приготування та дивовижним смаком. Він легкий, повітряний і наповнений ароматом свіжої полуниці.
Інгредієнти:
Приготування:
Спочатку яйця збийте з цукром до отримання щільної та пухкої маси. Це займе декілька хвилин, поки маса не стане світлою і збільшиться в об’ємі. Не припиняючи збивання, додайте до суміші рослинну олію та кефір. Перемішуйте до однорідності. Поступово всипте просіяне борошно з розпушувачем, акуратно перемішуючи, поки тісто не стане гладким та однорідним. Прямокутну форму розміром 13х23 см застеліть пергаментним папером та вилийте в неї підготовлене тісто. Відправте форму в розігріту до 180°C духовку та випікайте протягом 30 хвилин. Після цього дістаньте кекс з духовки, викладіть на його поверхню нарізані слайси полуниці та злегка посипте їх цукром. Поверніть кекс у духовку ще на 10-15 хвилин.
Український співак Макс Барських презентував новий кліп на пісню "Я вже не ти". Ця відеоробота…
Український актор Артур Логай поділився відвертими спогадами про важкий період у своєму житті, який йому…
Швидкий квасолевий суп — поживна й ароматна страва, яку можна приготувати всього за годину. Завдяки…
Смажені креветки з ароматом часнику — це чудова страва для поціновувачів морепродуктів. Легкі в приготуванні,…
Вареники з квашеною капустою — це класична українська страва з яскравим кисло-солодким смаком, яка ідеально…
Український комік та зірка шоу "Ліга сміху" Віктор Розовий, який навесні цього року отримав важке…