Сьогодні ділюся з Вами рецептом смачного та незвичайного сніданку. Такий бутерброд із капусти подобається всім без винятку! Готується просто, швидко і без зайвого клопоту. Спробуйте – Вам сподобається!
Інгредієнти:
- Хліб – 2 скибочки
- Яйця – 2 штуки
- Морква
- Капуста – 70 г
- Вершкове масло
- Шинка – 1 скибочка
- Сир – 1 скибочка
- Сіль – 1/4 чайної ложки
- Кетчуп
Приготування:
У миску кладемо дрібно нашатковану капусту і моркву, нарізану соломкою. Додаємо яйця, сіль і добре розмішуємо.
Сковороду ставимо на слабкий вогонь і змащуємо вершковим маслом та обсмажуємо до золотистості.
Потім змащуємо сковороду ще раз вершковим маслом, смажимо з іншого боку і знімаємо з вогню.
Вливаємо олію і викладаємо начинку, формуємо під розмір хліба. Смажимо з обох боків.
Обсмажуємо шинку з обох боків і кладемо її на шматок хліба. Зверху викладаємо сир, начинку та поливаємо кетчупом. Накриваємо другим шматком хліба та подаємо до столу!
Смачного!