Цей овочевий салат із бринзою — ідеальний варіант для легкого та корисного перекусу. Він поєднує свіжість овочів і ніжний смак бринзи, що створює збалансовану та поживну страву.
Інгредієнти:
Приготування:
Болгарський перець наріжте кубиками, огірок — кружечками, а бринзу — невеликими шматочками. Листя салату порвіть на зручні шматочки. Усі підготовлені інгредієнти змішайте в мисці. Заправте салат оливковою олією, додайте сіль і перець до свого смаку.
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…