Запечена картопля з розмарином – це смаковита та ситна страва, яка прекрасно підійде як гарнір до будь-якої основної страви або навіть як самостійна страва. Цей рецепт простий у виконанні, але при цьому вражає своїм багатим смаком та ароматом. Запечена картопля м’яка всередині та хрустка ззовні, а розмарин та часник надають їй неповторний аромат.
Інгредієнти:
Приготування:
Покласти шматочки картоплі в легко підсолену воду та довести до кипіння. Варити картоплю приблизно 5 хвилин. Зняти з вогню та злити воду. Покласти картоплю в друшляк і дати стекти воді. Розігріти духовку до 180ºC. Налити оливкову олію та розкидати гілочки розмарину на пергамент і вийняти картоплю. Добре перемішати. Посолити та ще раз перемішати. Додати зубчики часнику. Запікати в духовці приблизно 40 хвилин або до хрусткої скоринки.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…