Рецепти

Смачний обід: запечена картопля з розмарином

Запечена картопля з розмарином – це смаковита та ситна страва, яка прекрасно підійде як гарнір до будь-якої основної страви або навіть як самостійна страва. Цей рецепт простий у виконанні, але при цьому вражає своїм багатим смаком та ароматом. Запечена картопля м’яка всередині та хрустка ззовні, а розмарин та часник надають їй неповторний аромат.

Інгредієнти:

  • Велика картопля – 4 шт
  • Оливкова олія – 3 ст. л
  • Гілочки розмарину – 3 шт
  • Часник – 4 зубчики
  • Сіль – на смак

Приготування:

Покласти шматочки картоплі в легко підсолену воду та довести до кипіння. Варити картоплю приблизно 5 хвилин. Зняти з вогню та злити воду. Покласти картоплю в друшляк і дати стекти воді. Розігріти духовку до 180ºC. Налити оливкову олію та розкидати гілочки розмарину на пергамент і вийняти картоплю. Добре перемішати. Посолити та ще раз перемішати. Додати зубчики часнику. Запікати в духовці приблизно 40 хвилин або до хрусткої скоринки.

Останні новини

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…

Максим Галкін поділився знімками в українському музеї

Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…