Рецепти

Смачний обід: сирний суп з броколі

Сирний суп з броколі – це прекрасний спосіб поєднати ситність та корисність в одному страві. Цей рецепт вразить ваші смакові рецептори та наситить організм необхідними поживними речовинами.

Інгредієнти:

  • Чедер – 200 г
  • Цибуля – 1 шт
  • Морква – 1 шт
  • Бульйон – 1400 мл
  • Плавлений сир – 100 г
  • Броколі – 500 г
  • Борошно – 2 ст. л
  • Рослинна олія – 2 ст. л
  • Сіль, перець, мускатний горіх – до свого смаку

Приготування:

Наріжте цибулю дрібненькими шматочками. Тертий чедер та моркву на великій тертці. У каструлю розігрійте олію на середньому вогні. Обсмажте цибулю до м’якості. Посипте борошном та обсмажте ще хвилину-дві. За постійного помішування, тоненьким струмочком влийте гарячий бульйон і доведіть до кипіння. Додайте плавлений сир та заморожену броколі, посоліть і поперчіть, приправте мускатним горіхом. Після повторного закипання готуйте на середньому вогні близько 5 хвилин. Покладіть в каструлю чедер і помішуйте ще хвилину-дві.

Останні новини

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…

Максим Галкін поділився знімками в українському музеї

Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…