Сирний суп з броколі – це прекрасний спосіб поєднати ситність та корисність в одному страві. Цей рецепт вразить ваші смакові рецептори та наситить організм необхідними поживними речовинами.
Інгредієнти:
- Чедер – 200 г
- Цибуля – 1 шт
- Морква – 1 шт
- Бульйон – 1400 мл
- Плавлений сир – 100 г
- Броколі – 500 г
- Борошно – 2 ст. л
- Рослинна олія – 2 ст. л
- Сіль, перець, мускатний горіх – до свого смаку
Приготування:
Наріжте цибулю дрібненькими шматочками. Тертий чедер та моркву на великій тертці. У каструлю розігрійте олію на середньому вогні. Обсмажте цибулю до м’якості. Посипте борошном та обсмажте ще хвилину-дві. За постійного помішування, тоненьким струмочком влийте гарячий бульйон і доведіть до кипіння. Додайте плавлений сир та заморожену броколі, посоліть і поперчіть, приправте мускатним горіхом. Після повторного закипання готуйте на середньому вогні близько 5 хвилин. Покладіть в каструлю чедер і помішуйте ще хвилину-дві.