Пісний грибний суп з локшиною – це прекрасна страва для тих, хто дотримується пісних обрядів або просто шукає смачну та задовільну страву. Завдяки поєднанню ароматних грибів, солодкої морквини та ніжної локшини цей суп не лише ситний, але й корисний.
Інгредієнти:
Приготування:
Насійте цибулю та гриби, натріть моркву. На середньому вогні розігрійте рослинну олію на сковороді. Підсмажте інгредієнти кілька хвилин до випаровування рідини. У каструлі доведіть воду до кипіння. Додайте до неї гриби з овочами. Посоліть і поперчіть до свого смаку. Додайте до супу локшину. Варіть 3–5 хвилин до готовності.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…