Цей рецепт молочно-вершкового грибного супу – це чудовий спосіб насолодитися смаком осінніх грибів у поєднанні з ніжним смаком вершкового соусу. Гарячий та смачний суп стане відмінним варіантом для обіду або вечері в холодну погоду, даруючи вам тепло та комфорт.
Інгредієнти:
Приготування:
Розігрійте на сковороді вершкове масло і додайте нарізані гриби та цибулю. Пасеруйте їх до випарування рідини та початку злегка коричневого кольору. Додайте дрібно нарізаний часник та готуйте до появи аромату (близько 1 хвилини). Додайте борошно в сковороду та енергійно помішуйте. Борошно має вбрати вершкове масло і рідину. Готуйте суміш 1–2 хвилини, поки борошно не стане коричневим, щоб уникнути неприємного мучного присмаку. Поступово додайте бульйон, добре розмішайте до однорідності, а потім додайте молоко, сіль і перець. Доведіть до кипіння, накрийте кришкою і залиште суп на маленькому вогні ще на 5–6 хвилин, поки він не загустіє до потрібної консистенції.
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…