Нове

Смачний обід: молочно-вершковий грибний суп

Цей рецепт молочно-вершкового грибного супу – це чудовий спосіб насолодитися смаком осінніх грибів у поєднанні з ніжним смаком вершкового соусу. Гарячий та смачний суп стане відмінним варіантом для обіду або вечері в холодну погоду, даруючи вам тепло та комфорт.

Інгредієнти:

  • Гриби – 240 г
  • Цибуля – 1/2 шт
  • Вершкове масло – 2 ст. л
  • Часник – 1 зубчик
  • Борошно – 3 ст. л
  • Бульйон – 2 ст
  • Молоко – 1 ст
  • Сіль, перець – на смак

Приготування:

Розігрійте на сковороді вершкове масло і додайте нарізані гриби та цибулю. Пасеруйте їх до випарування рідини та початку злегка коричневого кольору. Додайте дрібно нарізаний часник та готуйте до появи аромату (близько 1 хвилини). Додайте борошно в сковороду та енергійно помішуйте. Борошно має вбрати вершкове масло і рідину. Готуйте суміш 1–2 хвилини, поки борошно не стане коричневим, щоб уникнути неприємного мучного присмаку. Поступово додайте бульйон, добре розмішайте до однорідності, а потім додайте молоко, сіль і перець. Доведіть до кипіння, накрийте кришкою і залиште суп на маленькому вогні ще на 5–6 хвилин, поки він не загустіє до потрібної консистенції.

Нове

Популярне