Курячий суп з галушками – це традиційна страва, яка не лише смачна, а й корисна. Він простий у приготуванні, має насичений смак та ситну текстуру, що робить його ідеальним варіантом для обіду або вечері. Крім того, цей суп є відмінним вибором для всієї родини, особливо в холодну пору року, коли бажається щось ситне.
Інгредієнти:
Приготування:
Курицю залийте холодною водою та доведіть до кипіння. Додайте очищену моркву і цілу цибулю. Варіть на помірному вогні приблизно пів години. Картоплю та моркву наріжте дрібними шматочками. Лук ріжте дрібненько. Витягніть пташку на тарілку, процідіть бульйон і знову доведіть до кипіння. Додайте картоплю і моркву, варіть 15 хвилин. Тим часом розігрійте в сковороді олію. За 3–5 хвилин підсмажте лук. Покладіть його в суп разом з куркою, підсоліть і проваріть 5 хвилин. Процідіть борошно із сіллю. Додайте яйця і добре змішайте. Отримане тісто викиньте в суп за допомогою ложки, утворюючи галушки. Перемішайте і варіть під кришкою на помірному вогні 5 хвилин. Перед подачею посипте суп зеленню.
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…