Рецепти

Смачний обід: грибний крем-суп

Грибний крем-суп – це ідеальний варіант для теплої та смачної страви, яка ситна та задовольнить ваші смакові рецептори. Зібравши найкращі інгредієнти, ви зможете створити вдома ароматний суп, який подарує вам та вашій родині чудовий вечір. Він не тільки смачний, але й корисний, завдяки великій кількості грибів та картоплі, які містять багато корисних речовин.

Інгредієнти:

  • Шампіньйони – 300 г
  • Варена картопля – 150 г
  • Цибуля – 50 г
  • Жирні вершки – 200 мл
  • Молоко – 150 мл
  • Рослинна олія – 30 г
  • Сіль, перець – на смак

Приготування:

Нарізати шампіньйони на кубики, цибулю – дрібно. Картоплю нарізати на середні кубики. Розігріти рослинну олію на сковорідці, обсмажити цибулю до прозорості, додати гриби та смажити разом 3-4 хвилини. Додати картоплю та смажити ще 2-3 хвилини. Додати вершки та молоко, довести до кипіння, додати сіль та перець до свого смаку. Тушити на повільному вогні 5-6 хвилин до загущення. Збити блендером до однорідності, розлити по тарілках та подавати до столу.

Останні новини

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…

Максим Галкін поділився знімками в українському музеї

Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…