Грибний крем-суп – це ідеальний варіант для теплої та смачної страви, яка ситна та задовольнить ваші смакові рецептори. Зібравши найкращі інгредієнти, ви зможете створити вдома ароматний суп, який подарує вам та вашій родині чудовий вечір. Він не тільки смачний, але й корисний, завдяки великій кількості грибів та картоплі, які містять багато корисних речовин.
Інгредієнти:
Приготування:
Нарізати шампіньйони на кубики, цибулю – дрібно. Картоплю нарізати на середні кубики. Розігріти рослинну олію на сковорідці, обсмажити цибулю до прозорості, додати гриби та смажити разом 3-4 хвилини. Додати картоплю та смажити ще 2-3 хвилини. Додати вершки та молоко, довести до кипіння, додати сіль та перець до свого смаку. Тушити на повільному вогні 5-6 хвилин до загущення. Збити блендером до однорідності, розлити по тарілках та подавати до столу.
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…