Грибний крем-суп з кольоровою капустою – це відмінний спосіб зробити ваш раціон більш різноманітним і корисним. Цей суп має неймовірно ніжний смак та надає вам велику порцію поживних речовин. Його легко готувати та він ідеально підходить для сімейних обідів або вечері.
Інгредієнти:
Приготування:
Дрібно наріжте цибулю і часник і обсмажте на пару столових ложок води. Додайте дрібно нарізані гриби, тушкуйте 20 хвилин. Покладіть лук, часник, шампіньйони та нарізану капусту в каструлю, додайте воду, доведіть до кипіння і варіть 10 хвилин. Змішайте молоко і крохмаль. Посоліть і поперчіть до свого смаку. Влийте в киплячий суп і варіть 1 хвилину на повільному вогні. Готовий суп збивайте блендером до однорідності.
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…