Грибний крем-суп з кольоровою капустою – це відмінний спосіб зробити ваш раціон більш різноманітним і корисним. Цей суп має неймовірно ніжний смак та надає вам велику порцію поживних речовин. Його легко готувати та він ідеально підходить для сімейних обідів або вечері.
Інгредієнти:
Приготування:
Дрібно наріжте цибулю і часник і обсмажте на пару столових ложок води. Додайте дрібно нарізані гриби, тушкуйте 20 хвилин. Покладіть лук, часник, шампіньйони та нарізану капусту в каструлю, додайте воду, доведіть до кипіння і варіть 10 хвилин. Змішайте молоко і крохмаль. Посоліть і поперчіть до свого смаку. Влийте в киплячий суп і варіть 1 хвилину на повільному вогні. Готовий суп збивайте блендером до однорідності.
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…
Український співак MELOVIN заінтригував своїх шанувальників несподіваним зізнанням, яке викликало чимало питань та припущень. 21…
Грушевий торт з лимонним кремом — це ідеальний десерт для поціновувачів ніжної текстури та легких…
Пряне імбирне печиво — це чудовий варіант для зимових свят, наповнений ароматами спецій і солодкого…
Плов — це смачна та ситна страва, яка вразить своєю ароматністю і збалансованим смаком. Завдяки…
Українська акторка Наталка Денисенко відверто висловилася щодо тих колег, які зрадили Україну під час війни,…