Грибний крем-суп з кольоровою капустою – це відмінний спосіб зробити ваш раціон більш різноманітним і корисним. Цей суп має неймовірно ніжний смак та надає вам велику порцію поживних речовин. Його легко готувати та він ідеально підходить для сімейних обідів або вечері.
Інгредієнти:
Приготування:
Дрібно наріжте цибулю і часник і обсмажте на пару столових ложок води. Додайте дрібно нарізані гриби, тушкуйте 20 хвилин. Покладіть лук, часник, шампіньйони та нарізану капусту в каструлю, додайте воду, доведіть до кипіння і варіть 10 хвилин. Змішайте молоко і крохмаль. Посоліть і поперчіть до свого смаку. Влийте в киплячий суп і варіть 1 хвилину на повільному вогні. Готовий суп збивайте блендером до однорідності.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…