Рецепти

Смачний обід: грибний крем-суп з кольоровою капустою

Грибний крем-суп з кольоровою капустою – це відмінний спосіб зробити ваш раціон більш різноманітним і корисним. Цей суп має неймовірно ніжний смак та надає вам велику порцію поживних речовин. Його легко готувати та він ідеально підходить для сімейних обідів або вечері.

Інгредієнти:

  • Шампіньйони – 10 шт
  • Цибуля – 1/4 шт
  • Часник – 2 зубчики
  • Вода – 2 стакани
  • Цвітна капуста – 1/4 качана
  • Молоко – 2 стакани
  • Кукурудзяний крохмаль – 1 ч. л
  • Сіль, перець – до свого смаку

Приготування:

Дрібно наріжте цибулю і часник і обсмажте на пару столових ложок води. Додайте дрібно нарізані гриби, тушкуйте 20 хвилин. Покладіть лук, часник, шампіньйони та нарізану капусту в каструлю, додайте воду, доведіть до кипіння і варіть 10 хвилин. Змішайте молоко і крохмаль. Посоліть і поперчіть до свого смаку. Влийте в киплячий суп і варіть 1 хвилину на повільному вогні. Готовий суп збивайте блендером до однорідності.

Останні новини

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…

Максим Галкін поділився знімками в українському музеї

Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…