Грибний крем-суп з кольоровою капустою – це відмінний спосіб зробити ваш раціон більш різноманітним і корисним. Цей суп має неймовірно ніжний смак та надає вам велику порцію поживних речовин. Його легко готувати та він ідеально підходить для сімейних обідів або вечері.
Інгредієнти:
- Шампіньйони – 10 шт
- Цибуля – 1/4 шт
- Часник – 2 зубчики
- Вода – 2 стакани
- Цвітна капуста – 1/4 качана
- Молоко – 2 стакани
- Кукурудзяний крохмаль – 1 ч. л
- Сіль, перець – до свого смаку
Приготування:
Дрібно наріжте цибулю і часник і обсмажте на пару столових ложок води. Додайте дрібно нарізані гриби, тушкуйте 20 хвилин. Покладіть лук, часник, шампіньйони та нарізану капусту в каструлю, додайте воду, доведіть до кипіння і варіть 10 хвилин. Змішайте молоко і крохмаль. Посоліть і поперчіть до свого смаку. Влийте в киплячий суп і варіть 1 хвилину на повільному вогні. Готовий суп збивайте блендером до однорідності.