Зимовий сезон – чудовий час для приготування теплого, ситного та корисного гарбузового супу. Цей рецепт пропонує простий і швидкий спосіб приготувати цей смачний суп, який точно підніме настрій в холодні дні.
Інгредієнти:
Приготування:
М’якуш гарбуза, картоплю, моркву та цибулю нарізати невеликими кубиками. Часник дрібно нашинкувати. В каструлю розігріти рослинну олію та обсмажити на середньому вогні цибулю та часник до золотистого кольору. Додати картоплю, моркву й обсмажити протягом 3 хвилин. Додати гарбуз, спеції й обсмажити протягом 2 хвилин. Додати воду й варити овочі до готовності 20-25 хвилин. Збити їх блендером до стану пюре.
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…