Зимовий сезон – чудовий час для приготування теплого, ситного та корисного гарбузового супу. Цей рецепт пропонує простий і швидкий спосіб приготувати цей смачний суп, який точно підніме настрій в холодні дні.
Інгредієнти:
Приготування:
М’якуш гарбуза, картоплю, моркву та цибулю нарізати невеликими кубиками. Часник дрібно нашинкувати. В каструлю розігріти рослинну олію та обсмажити на середньому вогні цибулю та часник до золотистого кольору. Додати картоплю, моркву й обсмажити протягом 3 хвилин. Додати гарбуз, спеції й обсмажити протягом 2 хвилин. Додати воду й варити овочі до готовності 20-25 хвилин. Збити їх блендером до стану пюре.
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…
Український співак MELOVIN заінтригував своїх шанувальників несподіваним зізнанням, яке викликало чимало питань та припущень. 21…
Грушевий торт з лимонним кремом — це ідеальний десерт для поціновувачів ніжної текстури та легких…
Пряне імбирне печиво — це чудовий варіант для зимових свят, наповнений ароматами спецій і солодкого…
Плов — це смачна та ситна страва, яка вразить своєю ароматністю і збалансованим смаком. Завдяки…
Українська акторка Наталка Денисенко відверто висловилася щодо тих колег, які зрадили Україну під час війни,…