Зимовий сезон – чудовий час для приготування теплого, ситного та корисного гарбузового супу. Цей рецепт пропонує простий і швидкий спосіб приготувати цей смачний суп, який точно підніме настрій в холодні дні.
Інгредієнти:
- М’якуш гарбуза – 500 г
- Морква – 1 шт
- Картопля – 1 шт
- Цибуля – 1 шт
- Часник – 2 зубчики
- Орегано – 1 ч. л
- Паприка – 0,5 ч. л
- Сіль – 2 ч. л
- Вода – 700 мл
- Рослинна олія – 40 мл
Приготування:
М’якуш гарбуза, картоплю, моркву та цибулю нарізати невеликими кубиками. Часник дрібно нашинкувати. В каструлю розігріти рослинну олію та обсмажити на середньому вогні цибулю та часник до золотистого кольору. Додати картоплю, моркву й обсмажити протягом 3 хвилин. Додати гарбуз, спеції й обсмажити протягом 2 хвилин. Додати воду й варити овочі до готовності 20-25 хвилин. Збити їх блендером до стану пюре.