Рецепти

Смачний ніжний жульєн з червоної риби

Ніжний жульєн з червоної риби стане витонченою стравою для особливих випадків. Легкий у приготуванні, він підкорить своїм делікатним смаком і ароматом розплавленого сиру.

Інгредієнти:

  • Філе червоної риби — 170 г
  • Цибуля ріпчаста — 1 шт
  • Вершкове масло — 2 ст. л
  • Борошно — 1½ ст. л
  • Сіль — до свого смаку
  • Мелений чорний перець — до свого смаку
  • Жирні вершки — 160 мл
  • Сир — 70–80 г

Приготування:

Наріжте рибу невеликими шматочками, цибулю — четвертинками кілець. Розтопіть вершкове масло на сковороді на середньому вогні та підсмажте цибулю протягом 3–4 хвилин до м’якості. Додайте рибу і готуйте ще 4–5 хвилин. Посипте борошном, додайте сіль, перець і добре перемішайте. Влийте вершки та, помішуючи, потримайте на вогні ще 1–2 хвилини. Розподіліть суміш у три кокотниці або інші форми, посипте тертим сиром. Запікайте 7–10 хвилин при температурі 180 °C до утворення золотистої скоринки.

Останні новини

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…

Максим Галкін поділився знімками в українському музеї

Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…