Ніжний жульєн з червоної риби стане витонченою стравою для особливих випадків. Легкий у приготуванні, він підкорить своїм делікатним смаком і ароматом розплавленого сиру.
Інгредієнти:
Приготування:
Наріжте рибу невеликими шматочками, цибулю — четвертинками кілець. Розтопіть вершкове масло на сковороді на середньому вогні та підсмажте цибулю протягом 3–4 хвилин до м’якості. Додайте рибу і готуйте ще 4–5 хвилин. Посипте борошном, додайте сіль, перець і добре перемішайте. Влийте вершки та, помішуючи, потримайте на вогні ще 1–2 хвилини. Розподіліть суміш у три кокотниці або інші форми, посипте тертим сиром. Запікайте 7–10 хвилин при температурі 180 °C до утворення золотистої скоринки.
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…