Цей ніжний десерт з обліпихи та манки має приємний кисло-солодкий смак і шовковисту текстуру. Його легко готувати, а результат захоплює. Яскравий колір і насичений аромат роблять його ідеальним завершенням будь-якої трапези, особливо в осінньо-зимовий період, коли організм потребує вітамінів.
Інгредієнти:
Приготування:
За допомогою блендера подрібніть обліпиху до пюре образного стану. Отриману масу процідіть через сито, застелене марлею, щоб видалити кісточки та шкірки. У вас повинно вийти близько 500 мл чистого обліпихового соку. У каструлі змішайте сік обліпихи з цукром і манною крупою. Поставте на середній вогонь і нагрівайте, постійно помішуючи, поки суміш не почне закипати. Продовжуйте варити масу, не припиняючи перемішування, поки вона не загусне. Це займе кілька хвилин. Після того як маса загусне, збивайте її міксером протягом 5–10 хвилин. У процесі збивання десерт має охолонути та стати легким та повітряним. Розкладіть готовий мус у креманки або стакани. Помістіть десерт у холодильник на 1–2 години для застигання.
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…
Український співак MELOVIN заінтригував своїх шанувальників несподіваним зізнанням, яке викликало чимало питань та припущень. 21…
Грушевий торт з лимонним кремом — це ідеальний десерт для поціновувачів ніжної текстури та легких…
Пряне імбирне печиво — це чудовий варіант для зимових свят, наповнений ароматами спецій і солодкого…
Плов — це смачна та ситна страва, яка вразить своєю ароматністю і збалансованим смаком. Завдяки…
Українська акторка Наталка Денисенко відверто висловилася щодо тих колег, які зрадили Україну під час війни,…