Цей ніжний десерт з обліпихи та манки має приємний кисло-солодкий смак і шовковисту текстуру. Його легко готувати, а результат захоплює. Яскравий колір і насичений аромат роблять його ідеальним завершенням будь-якої трапези, особливо в осінньо-зимовий період, коли організм потребує вітамінів.
Інгредієнти:
Приготування:
За допомогою блендера подрібніть обліпиху до пюре образного стану. Отриману масу процідіть через сито, застелене марлею, щоб видалити кісточки та шкірки. У вас повинно вийти близько 500 мл чистого обліпихового соку. У каструлі змішайте сік обліпихи з цукром і манною крупою. Поставте на середній вогонь і нагрівайте, постійно помішуючи, поки суміш не почне закипати. Продовжуйте варити масу, не припиняючи перемішування, поки вона не загусне. Це займе кілька хвилин. Після того як маса загусне, збивайте її міксером протягом 5–10 хвилин. У процесі збивання десерт має охолонути та стати легким та повітряним. Розкладіть готовий мус у креманки або стакани. Помістіть десерт у холодильник на 1–2 години для застигання.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…