Нове

Смачний ніжний десерт з обліпихи з манкою

Цей ніжний десерт з обліпихи та манки має приємний кисло-солодкий смак і шовковисту текстуру. Його легко готувати, а результат захоплює. Яскравий колір і насичений аромат роблять його ідеальним завершенням будь-якої трапези, особливо в осінньо-зимовий період, коли організм потребує вітамінів.

Інгредієнти:

  • Обліпиха — 700 г
  • Цукор — 200 г
  • Манна крупа — 65 г

Приготування:

За допомогою блендера подрібніть обліпиху до пюре образного стану. Отриману масу процідіть через сито, застелене марлею, щоб видалити кісточки та шкірки. У вас повинно вийти близько 500 мл чистого обліпихового соку. У каструлі змішайте сік обліпихи з цукром і манною крупою. Поставте на середній вогонь і нагрівайте, постійно помішуючи, поки суміш не почне закипати. Продовжуйте варити масу, не припиняючи перемішування, поки вона не загусне. Це займе кілька хвилин. Після того як маса загусне, збивайте її міксером протягом 5–10 хвилин. У процесі збивання десерт має охолонути та стати легким та повітряним. Розкладіть готовий мус у креманки або стакани. Помістіть десерт у холодильник на 1–2 години для застигання.

Нове

Популярне