Цей молочний пудинг з бананами – ідеальний десерт для тих, хто любить ніжні та ароматні страви. Його приготування не займе багато часу, а результат порадує як дітей, так і дорослих.
Інгредієнти:
Приготування:
Розігрійте духовку до 180 °C. Підготуйте формочки з фольги для запікання. В мисці збийте вінчиком молоко, яйця, сіль і ванільний екстракт до однорідної маси. Очистьте банани та наріжте їх кружечками. Викладіть нарізані банани щільними шарами у формочки. Залийте банани молочною сумішшю, рівномірно розподіляючи її по формочках. Випікайте пудинг у розігрітій духовці приблизно 30 хвилин, поки він злегка не підніметься і не зарум’яниться.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…