Молочно-вершковий грибний суп – це чудовий вибір для тих, хто любить ніжні й ароматні страви. Цей суп об’єднує легкість молока, насиченість вершкового масла та природний смак свіжих грибів. Він ідеально підходить для обіду або вечері, насичує і водночас не перевантажує шлунок.
Інгредієнти:
Приготування:
Розтопіть вершкове масло на сковороді та обсмажте нарізані гриби разом із цибулею. Готуйте їх, доки не випарується зайва рідина і вони не почнуть набувати золотистого кольору. Додайте до грибів подрібнений часник і смажте ще близько 1 хвилини, поки не відчуєте приємний аромат. Далі додайте борошно й інтенсивно перемішуйте, щоб уникнути утворення грудочок. Маса повинна стати однорідною й абсорбувати масло та соки від грибів. Готуйте муку 1–2 хвилини до світло-коричневого відтінку, щоб уникнути сирого смаку. Поступово влийте овочевий бульйон, ретельно перемішуючи, щоб суміш була без грудочок. Додайте молоко, сіль і перець до свого смаку. Доведіть суп до кипіння, зменшимо вогонь до мінімуму та накрийте кришкою. Готуйте ще 5–6 хвилин, доки суп не набуде бажаної густоти.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…