Маринований часник із соєвим соусом — це чудова закуска для любителів пікантних страв. Його можна використовувати як гарнір або додавати до салатів. Він не тільки збагачує смак, а й має корисні властивості завдяки антиоксидантам і вітамінам, що містяться в часнику.
Інгредієнти:
Приготування:
Поділіть головки часнику на окремі зубчики, очищуємо їх від шкірки та промийте під проточною водою. Підготуйте стерилізовану скляну банку, у яку будете класти часник. У невеликій каструлі змішайте воду, цукор, соєвий соус і оцет. Поставте каструлю на середній вогонь і доведіть до кипіння, постійно помішуючи, щоб цукор повністю розчинився. Маринад повинен мати однорідну консистенцію. Коли маринад закипить і цукор повністю розчиниться, зніміть його з вогню. Залийте отриманою сумішшю підготовлені зубчики часнику в банці, повністю покриваючи їх рідиною. Щільно закрийте банку стерилізованою кришкою і поставте в темне прохолодне місце для маринування на 3 тижні. За цей час часник вбере всі аромати маринаду та стане пікантним. Після завершення процесу маринування часник можна зберігати в холодильнику до 2 місяців. Використовуйте його як закуску або додаток до основних страв.
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…