Цей рецепт люля-кебаба з курячого філе в духовці – чудовий спосіб приготування ніжних та смачних кебабів без великої кількості масла. Завдяки простим інгредієнтам та способу приготування, ця страва стане ідеальним вибором для будь-якого обіду чи вечері, радуючи ваші смакові рецептори та надаючи вам задоволення від аромату та смаку.
Інгредієнти:
Приготування:
Куряче філе пропустіть через м’ясорубку. Цибулю натріть на великій терці та трохи вимажте, щоб видалити вологу. Часник пропустіть через прес. Змішайте розтерте філе з цибулею, часником, сіллю, перцем, кмином і коріандром. За 8–10 хвилин відбийте фарш, піднімаючи його над мискою і кидаючи назад. Покрийте плівкою і залиште в холодильнику на 1–2 години. Візьміть частину фаршу. Сформуйте ковбасу. Увінчайте в неї шпажку та обмотайте м’ясо навколо. Таким же чином зробіть всі кебаби. Викладіть заготівлю на форму для запікання так, щоб краї шпажок виступали за краї, а кебаби не доторкалися дна. Відправте в розігріту до 200 °С духовку приблизно на 25 хвилин. У середині готування переверніть.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…