Люля-кебаб із курки — ароматна і соковита страва з приємною текстурою. Готується з доступних інгредієнтів та відмінно підходить для легкої вечері або зустрічі з друзями.
Інгредієнти:
Приготування:
З’єднайте курячий фарш з нарізаною цибулею, кінзою та додайте спеції. Ретельно перемішайте суміш і відбийте кілька разів, щоб фарш став щільнішим і добре тримав форму. З фаршу сформуйте довгасті ковбаски, які можна нанизати на шпажки для зручності приготування. На розігрітій оливковій чи іншій рослинній олії обсмажуйте люля-кебаби на середньому вогні по 4-5 хвилин з кожного боку до золотистої скоринки. Готові люля-кебаби подавайте зі свіжою зеленню, кільцями цибулі та овочами.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…