Люля-кебаб із курки — ароматна і соковита страва з приємною текстурою. Готується з доступних інгредієнтів та відмінно підходить для легкої вечері або зустрічі з друзями.
Інгредієнти:
Приготування:
З’єднайте курячий фарш з нарізаною цибулею, кінзою та додайте спеції. Ретельно перемішайте суміш і відбийте кілька разів, щоб фарш став щільнішим і добре тримав форму. З фаршу сформуйте довгасті ковбаски, які можна нанизати на шпажки для зручності приготування. На розігрітій оливковій чи іншій рослинній олії обсмажуйте люля-кебаби на середньому вогні по 4-5 хвилин з кожного боку до золотистої скоринки. Готові люля-кебаби подавайте зі свіжою зеленню, кільцями цибулі та овочами.
Український співак Макс Барських презентував новий кліп на пісню "Я вже не ти". Ця відеоробота…
Український актор Артур Логай поділився відвертими спогадами про важкий період у своєму житті, який йому…
Швидкий квасолевий суп — поживна й ароматна страва, яку можна приготувати всього за годину. Завдяки…
Смажені креветки з ароматом часнику — це чудова страва для поціновувачів морепродуктів. Легкі в приготуванні,…
Вареники з квашеною капустою — це класична українська страва з яскравим кисло-солодким смаком, яка ідеально…
Український комік та зірка шоу "Ліга сміху" Віктор Розовий, який навесні цього року отримав важке…