Лимонний соус – це чудовий спосіб додати свіжості та аромату вашим стравам. Його кисло-солодкий смак ідеально підходить як до риби, так і до птиці, а також може бути чудовим доповненням до овочевих страв.
Інгредієнти:
Приготування:
Дрібно натріть цедру лимона, уникаючи потрапляння білого шару під нею. Витисніть сік з м’якоті цитруса. Розтопіть вершкове масло у сковорідці або каструлі на помірному вогні. Додайте просіяну муку і помішуйте хвилину-півтори. Постійно помішуючи, тонко влийте спочатку гарячий бульйон, а потім підігріте молоко. Додайте вино, лимонний сік, цедру, сіль, цукор і перець. При помішуванні готуйте соус на мінімальному вогні ще кілька хвилин, поки соус трохи не загустіє.
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…
Український співак MELOVIN заінтригував своїх шанувальників несподіваним зізнанням, яке викликало чимало питань та припущень. 21…
Грушевий торт з лимонним кремом — це ідеальний десерт для поціновувачів ніжної текстури та легких…
Пряне імбирне печиво — це чудовий варіант для зимових свят, наповнений ароматами спецій і солодкого…
Плов — це смачна та ситна страва, яка вразить своєю ароматністю і збалансованим смаком. Завдяки…
Українська акторка Наталка Денисенко відверто висловилася щодо тих колег, які зрадили Україну під час війни,…