Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий варіант страви особливо добре підійде для святкового столу або фуршету.
Інгредієнти:
Приготування:
Буряк відваріть до м’якості, приблизно 2 години. Яйця зваріть круто за 10 хвилин. Охолоджений буряк натріть на великій тертці. Яйця розділіть навпіл і відокремте жовтки від білків. Жовтки розімніть виделкою. Цибулю наріжте дрібно, залийте водою та оцтом, залиште на 5–10 хвилин, щоб прибрати гіркоту. Зцідіть рідину через сито і злегка вичавлюємо цибулю. Одне філе оселедця наріжте дрібно, а друге — середніми шматочками. Буряк змішайте спочатку з оливковою олією, потім додайте майонез. Додайте жовтки, цибулю та подрібнене філе оселедця. Приправте сіллю і ретельно перемішайте. Начиніть половинки білків отриманою сумішшю, зверху викладіть шматочки оселедця. Подавати закуску слід одразу після приготування.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…