Цей рецепт на основі чорної смородини точно подарує вашому смаку нові відчуття. Кекс зі смородиною – це не лише смачний десерт, а й чудовий спосіб насолодитися корисними властивостями цього чудового ягідного плоду. Вишуканий смак смородини в поєднанні з легким тістом кексу – ідеальний варіант для будь-якої години дня.
Інгредієнти:
Приготування:
Збиваємо м’яке масло з цукром. Окремо змішуємо рідкі інгредієнти та поступово, тричі, додаємо до масла з цукром. Змішуємо сухі інгредієнти, також тричі додаємо у тісто. Додаємо смородину та акуратно перемішуємо лопаткою. Випікаємо при температурі 180 °C приблизно 60-75 хвилин. Готовність перевіряємо дерев’яною шпажкою.
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…