Цей рецепт картопляного салату з тунцем стане прекрасним варіантом для легкої та смачної закуски. Поєднання картоплі, тунця і маринованих огірків додасть вашому столу неповторний смак та приємні відчуття.
Інгредієнти:
- Картопля – 350 г
- Тунець консервований – 200 г
- Яйце – 2 шт
- Мариновані огірки – 4 шт
- Червона цибуля – 1 шт
- Кріп – кілька гілочок
- Сіль, перець – до свого смаку
- Оливкова олія – 2 ст. л
- Лимонний сік – 1 ст. л
Приготування:
Спочатку відварити картоплю та яйця до готовності, потім нарізати їх кубиками. Нарізати мариновані огірки тонкими кружечками, а червону цибулю – напівкільцями. Натерти кріп. Всі складові скласти в салатник. Додати до овочів тунець разом зі соком і перемішати. Заправити оливковою олією та лимонним соком.