Картопляний гратен – це ситна та смачна страва, яка стане чудовим варіантом для обіду чи вечері. У цьому рецепті зустрінуться смаки ніжної картоплі, сметани та сирної корочки. Приготуйте цей вишуканий гарнір та порадуйте свою родину чи гостей смачним обідом!
Інгредієнти:
Приготування:
Баклажани розрізати пополам, видалити м’якуш, залишивши стінки товщиною близько 1 см. М’якість нарізати кубиками. Рис відварити до напівготовності. На розігрітій олії обсмажити нарізану цибулю та часник до золотистого кольору. Додати фарш, смажити, періодично помішуючи, до готовності. Додати до фаршу м’якість баклажанів, рис, томатну пасту, сіль, перець. Заправити до свого смаку, готувати ще 5-7 хвилин. Начинку розподілити між баклажанами, посипати тертим сиром. Випікати в розігрітій до 180°C духовці протягом 20-25 хвилин до утворення золотистої скоринки. Подавати гарячими, прикрасити зеленню за бажанням. Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…