Цей рецепт карамельного пирога з яблуками пропонує неабияку розкіш для вашого смаку. Ароматний, ніжний пиріг із солодкими яблуками, затопленими в карамельному соусі, вразить навіть найвибагливіших гурманів.
Інгредієнти:
Для карамельної начинки:
Приготування:
Вбити м’яке масло з цукром до кремового стану. Додати яйця, борошно, розпушувач та сіль. Замісити тісто і відкласти в морозильник на 30 хвилин. Розтопити цукор до янтарного кольору. У іншій каструлі довести до кипіння вершки. Після цього з’єднати їх із карамеллю до однорідності. У мисці змішати борошно, жовток та молоко. Додати жовткову масу до карамелі та повернути каструлю на вогонь. Підігріти до 80 °C. Яблуко нарізати на шматочки. Охолоджене тісто викладіть в кільце і сформуйте бортики. Викладіть яблука в форму і залити карамеллю. Пекти в розігрітій до 170 °C духовці протягом 40 хвилин.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…