Цей рецепт хрусткого курячого шніцеля стане справжньою знахідкою для любителів соковитого та смачного м’яса. Простота приготування та доступність інгредієнтів роблять його ідеальним вибором для будь-якого обіду чи вечері.
Інгредієнти:
Приготування:
Відбийте куряче філе з обох боків, щоб воно стало тонким і рівномірним. Посоліть до свого смаку. У мисці збийте яйця з молоком та дрібкою солі до однорідної консистенції. В окрему миску насипте панірувальні сухарі. Надріжте кожен шматок курячого філе, розкрийте його, як книжку, і знову відбийте. У вас вийде великий тонкий шніцель. Посоліть і поперчіть його до свого смаку. Занурте шніцель у яєчну суміш, потім обкачайте у панірувальних сухарях, щоб вони рівномірно покрили м’ясо. На добре розігріту сковороду з рослинною олією викладіть шніцель. Смажте на середньому вогні з обох боків до золотистої скоринки.
Плов — це смачна та ситна страва, яка вразить своєю ароматністю і збалансованим смаком. Завдяки…
Українська акторка Наталка Денисенко відверто висловилася щодо тих колег, які зрадили Україну під час війни,…
Лідер гурту O.Torvald, український співак Женя Галич розповів про розподіл фінансів у родині та чим…
Грибний крем-суп — це ніжне, ароматне і ситне блюдо, яке чудово підходить для обіду або…
Сирні млинці з зеленню — це чудовий варіант для смачного сніданку або легкої вечері. Вони…
Сирне печиво — це чудовий варіант домашньої випічки, який підкорює своїм насиченим сирним смаком та…