Холодний суп гужа — це чудова страва для літніх днів, коли хочеться чогось легкого та відсвіжного. Він простий у приготуванні, але при цьому має насичений смак завдяки поєднанню кукурудзи, свіжих трав і кефіру. Цей суп не лише втамує спрагу, але й подарує приємну прохолоду, що робить його ідеальним для спекотного дня. Базилік і кріп додають страві приємний аромат і свіжість.
Інгредієнти:
Приготування:
Промийте дрібну білу кукурудзу та замочіть її у холодній воді на 3-4 години. Після цього відваріть протягом 1 години до готовності. Кефір розбавте водою, добре перемішайте до однорідності. Додайте сіль і перець до свого смаку. Отриманою кефірною сумішшю залийте зварену крупу. Дрібно наріжте базилік та кріп і додайте до супу. Перемішайте суп і поставте його охолоджувати в холодильник на кілька годин.
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…