Холодний суп гужа — це чудова страва для літніх днів, коли хочеться чогось легкого та відсвіжного. Він простий у приготуванні, але при цьому має насичений смак завдяки поєднанню кукурудзи, свіжих трав і кефіру. Цей суп не лише втамує спрагу, але й подарує приємну прохолоду, що робить його ідеальним для спекотного дня. Базилік і кріп додають страві приємний аромат і свіжість.
Інгредієнти:
Приготування:
Промийте дрібну білу кукурудзу та замочіть її у холодній воді на 3-4 години. Після цього відваріть протягом 1 години до готовності. Кефір розбавте водою, добре перемішайте до однорідності. Додайте сіль і перець до свого смаку. Отриманою кефірною сумішшю залийте зварену крупу. Дрібно наріжте базилік та кріп і додайте до супу. Перемішайте суп і поставте його охолоджувати в холодильник на кілька годин.
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…
Український співак MELOVIN заінтригував своїх шанувальників несподіваним зізнанням, яке викликало чимало питань та припущень. 21…
Грушевий торт з лимонним кремом — це ідеальний десерт для поціновувачів ніжної текстури та легких…
Пряне імбирне печиво — це чудовий варіант для зимових свят, наповнений ароматами спецій і солодкого…
Плов — це смачна та ситна страва, яка вразить своєю ароматністю і збалансованим смаком. Завдяки…
Українська акторка Наталка Денисенко відверто висловилася щодо тих колег, які зрадили Україну під час війни,…