Грибний пиріг з куркою та овочами — це ідеальний варіант для ситної вечері чи перекусу. Завдяки поєднанню цілозернового тіста, курячого філе та білих грибів страва виходить не лише смачною, а й корисною.
Інгредієнти:
Для начинки:
Приготування:
Спочатку дрібно наріжте ріпчасту цибулю і тушкуйте її на сковороді з додаванням води до прозорого стану. Підсоліть і поперчіть. Моркву наріжте тонкою соломкою та додайте до цибулі. Продовжуйте тушкувати до м’якості овочів. Відварене куряче філе розберіть на волокна і додайте до овочів. Білі гриби дрібно поріжте та обсмажте на сковороді протягом 15 хвилин, потім додайте до решти інгредієнтів начинки. Розігрійте духовку до 180 градусів. У глибоку миску розбийте яйця, додайте йогурт і перемішайте до однорідності. Підсоліть суміш та додайте оливкову олію. Окремо змішайте просіяне борошно з розпушувачем. Поступово вводьте суміш у рідкі інгредієнти, ретельно перемішуючи, щоб не утворилися грудочки. Після охолодження начинки додайте її до тіста. Важливо не змішувати з гарячою начинкою, щоб не зіпсувати консистенцію випічки. Дрібно наріжте зелень і також додайте до тіста. Швидко перемішайте всі інгредієнти та викладіть у підготовлену форму. Випікайте у розігрітій духовці протягом 40-50 хвилин, перевіряючи готовність дерев’яною паличкою.
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…