Грибний крем-суп — це ніжне, ароматне і ситне блюдо, яке чудово підходить для обіду або вечері. Завдяки поєднанню грибів, вершків і картоплі, суп має оксамитову текстуру і багатий смак.
Інгредієнти:
Приготування:
Наріжте шампіньйони на шматочки середнього розміру, цибулю подрібніть на дрібні кубики, а варену картоплю поріжте на середні кубики. Розігрійте сковороду з рослинною олією на середньому вогні та обсмажте цибулю до прозорості та м’якості. Додайте нарізані гриби та смажте їх разом із цибулею 3-4 хвилини. Потім додайте картоплю і смажте ще 2-3 хвилини. Влийте до овочів вершки та молоко, доведіть до кипіння, посоліть і поперчіть до свого смаку. Зменшуємо вогонь і тушкуйте суп 5-6 хвилин, поки він трохи не загусне. Перебийте суп блендером до однорідної кремової консистенції. Подавайте готову страву гарячою, прикрасивши за бажанням зеленню або сухариками.
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…
Український співак MELOVIN заінтригував своїх шанувальників несподіваним зізнанням, яке викликало чимало питань та припущень. 21…
Грушевий торт з лимонним кремом — це ідеальний десерт для поціновувачів ніжної текстури та легких…
Пряне імбирне печиво — це чудовий варіант для зимових свят, наповнений ароматами спецій і солодкого…
Плов — це смачна та ситна страва, яка вразить своєю ароматністю і збалансованим смаком. Завдяки…
Українська акторка Наталка Денисенко відверто висловилася щодо тих колег, які зрадили Україну під час війни,…