Грибний крем-суп — це ніжне, ароматне і ситне блюдо, яке чудово підходить для обіду або вечері. Завдяки поєднанню грибів, вершків і картоплі, суп має оксамитову текстуру і багатий смак.
Інгредієнти:
Приготування:
Наріжте шампіньйони на шматочки середнього розміру, цибулю подрібніть на дрібні кубики, а варену картоплю поріжте на середні кубики. Розігрійте сковороду з рослинною олією на середньому вогні та обсмажте цибулю до прозорості та м’якості. Додайте нарізані гриби та смажте їх разом із цибулею 3-4 хвилини. Потім додайте картоплю і смажте ще 2-3 хвилини. Влийте до овочів вершки та молоко, доведіть до кипіння, посоліть і поперчіть до свого смаку. Зменшуємо вогонь і тушкуйте суп 5-6 хвилин, поки він трохи не загусне. Перебийте суп блендером до однорідної кремової консистенції. Подавайте готову страву гарячою, прикрасивши за бажанням зеленню або сухариками.
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…