Грушевий торт з лимонним кремом — це ідеальний десерт для поціновувачів ніжної текстури та легких смаків. Поєднання груш із прянощами та лимонного крему створює неповторний аромат, який підкорить кожного.
Інгредієнти:
Для тіста:
Для крему:
Для оздоблення:
Приготування:
Розігрійте духовку до 160 градусів. Круглу форму діаметром 23 см змастіть олією. У великій мисці просійте борошно, додайте цукор, розпушувач, сіль, корицю та мускатний горіх. Перемішайте сухі інгредієнти. У центрі зробіть заглиблення, в яке влийте олію, додайте яйця, молоко та ванільний екстракт. Збивайте все віничком до однорідності. Груші очистьте від шкірки, натріть на великій тертці та додайте до тіста. Обережно перемішайте. Волоські горіхи підсмажте на сухій сковороді протягом 3–4 хвилин, подрібніть їх і додайте до тіста. Вилийте тісто у форму та випікайте в духовці протягом 60–75 хвилин, доки торт не стане золотистим і не пройде тест на суху паличку. Поки торт охолоджується, приготуйте крем. Змішайте крем-сир, вершкове масло, цукрову пудру, ванільний екстракт і мед. Додайте сік половини лимона і збийте до пухкої консистенції. Охолоджений торт розріжте на два коржі, змастіть кремом всередині та зверху. Прикрасьте тонкими скибочками груші.
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…