Гарбузовий смузі з яблуком і бананом — це смачний і корисний напій, що ідеально підходить для сніданку або перекусу. Він поєднує в собі ніжну текстуру банана і свіжість яблук з насиченим смаком запеченого гарбуза та йогурту.
Інгредієнти:
Приготування:
Очищений гарбуз наріжте кубиками, видаліть насіння. Гарбузове насіння можна висушити в духовці, очистити та використовувати в салатах або випічці. Викладіть нарізаний гарбуз у форму, змащену олією, і поставте в розігріту до 180 градусів духовку на 15 хвилин. Запікайте до м’якості та повного випаровування зайвої рідини. Після цього охолодіть гарбуз. Поки гарбуз запікається, банан наріжте скибочками та, за бажанням, покладіть у морозильник, щоб смузі вийшов більш свіжим. Очищені яблука наріжте невеликими кубиками — це полегшить їх подрібнення у блендері. Спочатку в блендері подрібніть банан до однорідної маси. Додайте до нього нарізані яблука і знову збийте. Додайте до бананово-яблучного пюре охолоджену запечений гарбуз і збийте до гладкої консистенції. Підсолодіть смузі на свій смак медом або стевією. Влийте склянку нежирного кефіру або йогурту та збийте всі інгредієнти до легкої, повітряної текстури. Розлийте готовий смузі по склянках. При подачі можете прикрасити напій щіпкою кориці або меленого мигдалю.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…