Любите шашлик, а погода чи час не дозволяють насолодитися улюбленою стравою? Тоді цей рецепт точно для вас.
Чудовий курячий шашлик у духовці. Просто! Смачно! Доступно!
Інгредієнти:
Приготування:
Курячі стегна очищаємо від кісток та нарізаємо на невеликі шматочки. Баклажан очищаємо від шкірки та також нарізаємо на невеликі шматочки. Все відправляємо в миску, солимо, до смаку додаємо приправу для барбекю і суміш трав. Відправляємо в миску дрібно нарізані імбир, часник, за смаком перчимо і наливаємо трохи олії. Перемішуємо та збризкуємо лимонним соком. Шашлик знову перемішуємо та залишаємо 15 хвилин маринуватися. Насаджуємо м’ясо та баклажани на дерев’яні шампурики (попередньо замочивши у воді, щоб не пригорали). Шашлики викладаємо на решітку, збризкуємо олією і відправляємо в максимально розігріту духовку на 15 хвилин.
Готовий шашлик обпалюємо газовим пальником, посипаємо копченою паприкою та подаємо до столу з улюбленим соусом або кетчупом.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…