Любите шашлик, а погода чи час не дозволяють насолодитися улюбленою стравою? Тоді цей рецепт точно для вас.
Чудовий курячий шашлик у духовці. Просто! Смачно! Доступно!
Інгредієнти:
Приготування:
Курячі стегна очищаємо від кісток та нарізаємо на невеликі шматочки. Баклажан очищаємо від шкірки та також нарізаємо на невеликі шматочки. Все відправляємо в миску, солимо, до смаку додаємо приправу для барбекю і суміш трав. Відправляємо в миску дрібно нарізані імбир, часник, за смаком перчимо і наливаємо трохи олії. Перемішуємо та збризкуємо лимонним соком. Шашлик знову перемішуємо та залишаємо 15 хвилин маринуватися. Насаджуємо м’ясо та баклажани на дерев’яні шампурики (попередньо замочивши у воді, щоб не пригорали). Шашлики викладаємо на решітку, збризкуємо олією і відправляємо в максимально розігріту духовку на 15 хвилин.
Готовий шашлик обпалюємо газовим пальником, посипаємо копченою паприкою та подаємо до столу з улюбленим соусом або кетчупом.
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…
Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…