Пропоную вам приготувати рецепт апельсинового мармеладу, від якого за вуха не відтягнеш.
Готується мармелад дуже просто і особливо сподобаються такі ласощі дітлахам.
Інгредієнти:
- Апельсиновий сік – 250 мл
- Цукор – 100 г
- Агар-агар – 3 г
- Стручок ванілі – 1-2 шт
- М’ята
Приготування:
За допомогою цитрусової соковижималки з апельсинів вичавлюємо сік. У сотейник відправляємо трохи апельсинової цедри, додаємо пару стручків ванілі, насипаємо цукор і наливаємо трохи апельсинового соку. У другий сотейник насипаємо агар-агар і наливаємо частину апельсинового соку, що залишилася. Все добре перемішуємо до повного розчинення агар-агару.
Перший сотейник ставимо на плиту, наливаємо в нього сік з агар-агаром. Як тільки почне закипати – дістаємо із сотейника стручки ванілі та гарячим соком заливаємо формочки.
Через кілька хвилин форми з соком відправляємо в холодильник до повного застигання. Мармелад перед подачею прикрашаємо свіжою м’ятою.
Смачного!